Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 10 juni 2010

Huset har kommit....

Av Anna - 10 juni 2010 08:18

Ja inte den bästa dagen att få sitt hus levererat med ösregn hela dagen...


Som tur är så är det väl plastat så vi hoppas att det inte har tagit skada. Är nog mest synd om snickarna som har jobbat och slitit i detta skitväder.


Här kommer lite bilder på huset....känns riktigt bra måste jag säga. Tror det kommer bli kanon.


                  


Vad tror ni..?? Min magkänsla säger att det kommer bli kanon...!!!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Maria o Sol

10 juni 2010 08:34

Jag tror du har rätt! Ser kanon ut få ta som Anna sa en nyfiken i en strut runda och titta.
Måste vara jätte spännande!
Kram

 
Jessica A

Jessica A

10 juni 2010 15:17

Hann ju aldrig kolla färdigt innan.... men jag tror nog att det blir fint - bäst kanske ändå tomten??? Hus går ju alltid att göra om om man inte blir nöjd men läget är det ju värre med.

Tack för idag,
kram

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Åsa o Gibzon

10 juni 2010 17:48

Ååå, va skoj!!!! Det kommer att bli kanon. Ha det fint. Kram Åsa o Gibzon.

 
Linda Halldén

Linda Halldén

10 juni 2010 20:45

Ja det är SÅÅÅÅ fint! Ni har designat ett supernice hus :)
Jättekul att följa framöver & jag är glada för er skull att ni lejt bort det mesta :)
Så kan man lägga tid & energi på roliga grejer ist.
*kram vännen*

http://tradgatan21.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Anna E

11 juni 2010 11:07

Ser jättefint ut - din magkänsla är helt rätt!

Kram

 
Bettan

Bettan

11 juni 2010 21:12

Åhhh va avundsjuk jag blir. Det ser jättefint ut. Måste kännas skönt nu när huset är på plats.

Kram!

http://haradso.blogspot.com

 
Ingen bild

Stina

12 juni 2010 18:22

Det kommer att bli bra! Kul att du lägger ut lite bilder på bygget.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se