Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 10 juni 2010

Regn regn och åter regn....

Av Anna - 10 juni 2010 07:51

   Ja så kan man väl sammanfatta gårdagen....inte den roligaste dagen i vädersynpunkt i alla fall.


Gick en lång runda med Doris och Wille på morgonen, Stina hon vägrade att följa med när det va sånt skit väder.

Skönt och va ute om man bara är rätt klädd, men det va till att ta av alla regnkläder på verandan och hänga dom på tork.


Vid tolv så åkte Wille och jag till huset för att se när väggarna kom. Vi hade riktig otur att det skulle bli sånt här skitväder just igår när huset skulle komma. Nu är det ju plastat och så men ändå.


Dom stackars jobbarna satt och huttrade i garaget och hade lunchpaus. Tog lite bilder och det va verkligen kul och se hur huset såg ut...

Bilder och lite kommentarer kommer i ett eget inlägg...


Sen va det dags för lite lunch med massa mammor och barn på Arken. Va länge sedan vi va där så det va jättekul och träffa alla igen.

  


Vid 14:20 hade vi tid för 1-års läkarkontroll ....allt såg bra ut men han dippade lite på alla värden på sin kurva så vi ska dit om en månad igen. Han lyssnade även ordentligt på hans lungor och dom lät jättefina så det känns jätteskönt.


Troligen så beror det på att han varit sjuk en del men dom vill kolla för säkerhets skull.

Så nu ska vi lägga till ett mål om dagen så nu får det bli två lagade mål mat så får vi se om det gör susen.

Sen måste jag ta tag i det här med att laga lite egen mat....är ju lite mer MAT i den än burkmaten som till största del består av vatten.


På kvällen åkte vi en runda till huset igen för att se om dom fått upp alla takstolar och det hade dom. Kommer även lite bilder på det i det andra inlägget...  


Vad har ni gjort en regning dag som denna....???


      


 
ANNONS
 
Ingen bild

Linda

10 juni 2010 12:49

Ja du Anna .Eftersom inte en annan e mammaledig få en gott åka till arbetet i ur å skur.Men jag ska inte gnälla det finns dom som inget hellre vill än att få ett arbete.Jag kanske ska anställa en trädgårdsmästare-då kan ju jag sitta i min hammock å äta praliner o ta en öl.Va tror du om de?Nä,jag skulle nog va en jäkligt gnällig chef.DET GÄLLER JU MINA LAND.Ha de gott Linda i Palsbo

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se