Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 7 juni 2010

Vilken härlig helg...

Av Anna - 7 juni 2010 08:00

I fredags em blev ju Wille och jag utskrivna från sjukhuset. Tror att båda två tyckte det va skönt att få komma ut i det fina vädret. Är ju inte så kul och sitta i ett rum i över ett dygn och inte få gå någonstans.


Vi fick med oss lite kortison som vi skulle ge honom på lördagen och sen skulle vi inhalera så länge han va rosslig.


Lördag morgon började mamma och jag med en runda in till Torget...så mysigt att åka in dit när det är sommar o så fint väder. Ganska många knallar och jag hittade en jättefin jeans tunika. Mamma handlade massa tomat o gurkplantor + lite blommor.


På eftermiddagen va de dags för den årliga Eskilssonsfesten och i år va vi bjudna till Hökhult o familjen Olle.


Hade frågat på sjukhuset om det va ok för oss att va med med Wille och det va inga problem. Vi skulle ju va ute hela tiden....


Blev en hellyckad dag med mycket lek och mycket skratt.


Sen att mitt lag vann gör ju det inte sämre....;)


Lyckades inte få till några bra bilder men här kommer lite...

    


Igår skulle vi haft födelsedagskalas här hem för Wille och Isabella men det ställde vi in. Kanske inte så bra och smitta ner alla andra barn och sen utsätta Wille för massa basiller.


Fick ett sms av Lina där hon undrade om jag ville komma och rida vid sju-tiden. Om jag ville....SJÄLVKLART!!!!


Vi red en underbar runda barbacka och jag red Saga....tidigare gånger jag ridit sen jag fick barn har det varit på Tinna. Dels för att hon är mycket mjukare i gångarterna och inte så pigg.

Men igår så testade vi....och gud så kul det va. Hon va så mjuk och fin och helt fantastiskt rolig att rida. Hon bara sprudlar av lycka den gamla damen och jag tror att jag satt med ett leende från öra till öra under hela ridturen.


Kändes verkligen inte som det va lite över 2 år sedan jag red henne sist och jag tror nog hon kommer ihåg mig. Hon lystnade så fint på mina förhållningar och hjälper.


Oj blev ett lååånngggttt inlägg idag....blir lätt så när man varit dålig på att uppdatera under helgen.


Vad har ni gjort en sån här härlig helg...??

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna E

7 juni 2010 11:40

Oj då! Låter som om ni haft både tråkigt och kul de senaste dagarna. Skönt att veta att Wille är på bättringsvägen i allafall.
För egen del så blev det AC/DC konsert i torsdags, lite hastigt och lustigt för min del för jag skulle bara följa med Henrik som resesällskap men en av de killar som skull med på konserten fick förhinder och då köpte jag den biljetten. Det var faktiskt riktigt kul och fint väder hade vi! Sen en solig och skön lat-fredag i Stockholm innan hemfärd.
Kram

 
Ingen bild

Lina

7 juni 2010 19:58

Har du slutat stråla än? Fniss...du & Saga är underbara tillsammans! Välkommen igen! Zinkbaljor till sommarblommor kommer!

 
Bettan

Bettan

7 juni 2010 22:09

Va skönt att ni har fått komma hem :) Jag avundas att du får vara ute och rida i skogen på en härlig häst. Får nog ta och skaffa mig en ;P

Kram!

http://haradso.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se