Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 3 juni 2010

Krasslig kille här hemma...

Av Anna - 3 juni 2010 07:53

Har inte bliit så där jättemycket sömn inatt....


Varje gång stackars Wille åker på en vanlig hederlig förkylning så sätter det sig på luftvägarna/lungorna på honom. Han har haft jättetungt att andas inatt och vi har fått inhalera honom flera gånger. Nu väntar jag på att vårdcentralen ska ringa så hoppas jag vi kan få komma dit så han får inhalera lite riktiga grejjor.


Vi som skulle träffas Sofia/Emmy & Linda/Alice idag....blir inget med det. Vi får snällt va hemma och kurera oss istället.


Surt...!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna E

3 juni 2010 09:21

Låter inte så kul. Vi skickade iväg en lite hängig kille till skolan, men det är svårt att avgöra om det är förkylning eller "bara" allergi för hans del. Känns så där lagom kul, jag och Henrik ska åka till Stockholm vid lunch så barnen ska vara hos deras mormor och morfar å det är ju inte roligt att skicka dit hängiga barn...
Kram

 
Bettan

Bettan

3 juni 2010 10:44

Stackars liten :( Hoppas att han mår bättre efter han fått lite hjälp på vårdcentralen. Som vi sa igår, de ska ju ha ett antal förkylningar. Men nån höjdare är det inte.

Krya på sig kramar från oss!

http://haradso.blogspot.com

 
Linda Halldén

Linda Halldén

3 juni 2010 14:26

Ja va synd att ni inte kunde vara med idag & särskilt som vädret var så himla underbart! Vi håller tummarna för vi kan ses alla nästa vecka :) *kram*

http://tradgatan21.bloggplatsen.se

 
Jessica A

Jessica A

4 juni 2010 09:16

Inte kul! O nu när det är så härligt väder, men ni får väl vara ute hemma istället för att ränna runt. Det är nu man är väldigt glad att man har hus!!

Hoppas lillkillen piggnar till till imon,

kramis

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se