Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 1 juni 2010

Inatt har jag blivit gammelmoster....!!!!!!

Av Anna - 1 juni 2010 08:58

Frida och Marcus har fått en liten pojk inatt....!!!


Äntligen behagade bebisen komma ut två veckor över tiden....så skönt att allt gått bra och det va en stor kille.

Tror han vägde 4500g och va 56cm lång...


Oj vad han lurade oss....jag va verkligen helt säker på att dom skulle få en liten tjej...!! Men det va ju samma som för oss...jag va ju helsäker på att Wille skulle varit en tjej också.


Kommer nog gå livat till på släktkalasen framöver....fyra grabbar inom fyra år.

Oj oj oj....!!!


Kul är det i alla fall och ett stort GRATTIS till lillkillen...!! 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna E

1 juni 2010 10:41

GRATTIS till gammelmoster! :-)

Kram

 
Jessica A

Jessica A

1 juni 2010 14:00

Grattis på dig gammelmoster igen!

Såg ju på bilderna från kalaset att det inte hade blivit nåt i helgen så det var väl väntat att det skulle bli nu i veckan antar jag.

Ytterligare en grabb som kan hålla igång ordentligt...

Kram

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

 
Bettan

Bettan

2 juni 2010 21:54

Grattis inte varje dag man blir gammelmoster :)

http://haradso.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se