Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 29 maj 2010

Jönköpings marknad och 1-års fotografering

Av Anna - 29 maj 2010 20:53

Ja igår va det full rulle.


Wille jag och hundarna tog bilen och åkte till Jönköping redan vid halv nio.


Vi hade tid för fotografering hos Rogö kl.10 och innan det skulle vi upp till syrran och lämna hundarna.

Så smidigt för hon har hundhus med 3 hundgårdar, vi brukar oftast lämna hundarna hos mamma o pappa i Taberg.

Men just igår va det ju Jönköpings marknad och dom skulle inte heller va hemma utan jag och Wille skulle möta upp dom på stan.


Fotograferingen gick kanonbra....han skötte sig så bra. Hoppas och tror att det kommer bli många fina kort att välja på. Kan nog bli svårt om det finns för många fina.


Lite kul va det i alla fall för när vi kom dit så hade han på sig den vita pippitröjjan och jeans och en keps.

Det första fotografen sa va att " hoppas du inte ska byta kläder på honom för det där va ju helt klockrent". Hade ju med mig några ombyten så vi hann med 3 olika outfits.

Helt otroligt att han inte protesterade nåt...


Innan vi mötte upp mamma o pappa på stan passade vi på och åkte till en super mysig liten barnaffär som ligger längst ner på Torpa. Va på jakt efter en födelsedagspresent till Wille från oss. Och hade tur att den fanns hemma.


När vi va och hälsade på hos min kusin Pernilla och Charlie så hade dom en snickarbänk i trä som både Wille och hans syssling Kasper tyckte va jättekul.

Den va inte billig men det är nog nåt som han kommer ha kul med många år framöver. Gick även att köpa till olika grejjer när han blir lite större.


Kommer lite kort imorgon.....


Det är ju inte speciellt lätt och hitta parkering när det är marknad så vi fick parkera på Ica Maxis parkering. Passade på och ge Wille lite mat och fixa blöjan innan vi gick in till stan.

Och gisses så mycket folk det va....det är inte så många år sedan man gick där och svor över alla jä....la barnvagnar och nu är man där själv....hihi

Inte så mycket shopping men en scarfs till Wille hittade jag.

Mest kul och titta på folk...inte så många känningar men sprang på en gamla kompis sen fotbollstiden som jag inte sett på säkert 15 år.


Efter x antal timmar mötte vi upp Gunnel vid en Thai resturang uppe på väster och käkade lite mat. Wille fick lite mat men nu började han bli lite trött på att bara sitta i vagn/stol hela tiden så det va inte så mycket han fick i sig.

Inte så konstigt.


Tog vägen genom stan på väg till bilen och mamma fyndade en kavaj för 100:-.


Hade tur att vi hann tillbaka till bilen innan regnet kom. Hämtade hundarna på vägen hem och sen åkte vi till mamma o pappa så Wille kunde få lite mat och röra på benen innan det bar iväg hem till Värnamo igen.


Både jag och Wille va helt färdiga när vi kom hem så han kom i säng redan vid halv åtta och jag somnade som en sten i soffan.


Vad har ni hittat på...??


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Ovido - Quiz & Flashcards