Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 24 maj 2010

Träff med byamammorna...

Av Anna - 24 maj 2010 22:24

Idag va det min tur att vara värd för träffen men byamammorna...


Vi bjöd på lite frallor och kladdkaka.

Alltid lika kul och träffas och barnen har verkligen kul ihop...


Här kommer lite bilder...

        

Det va bara Maria av oss mammor som lyckades komma med på bild.


Passade på och ta med hundarna och Wille och följde Stina o Vidar hem, där fick vi med oss en stor påse med ruccola sallad. Lyxigt att ha växthus och redan kunna börja skörda.


Väl hemma igen så passade jag på att plocka iordning lite medans Wille låg och sov.

Nu dröjde det inte så länge innan han vaknade och va sååå ledsen. Antagligen hade han ont efter sprutorna så det va bara att ge han en alvedon. Sen blev det inte mycket mer gjort för min del. Va bara mammas famn som gällde...och till slut somnade han på mig när vi satt i soffan så jag har fått följa lite smått och gott på tv. Bland annat har jag sett ett avsnitt av Beverly Hills.....oj oj vilken nostalgi tripp det va.


När Andreas kom hem hade Wille piggnat till och va på lite bättre humör. Så vi följde med upp till tomten och hjälpte till att plocka ihop massa skräp och annat smått och gott som Andreas sen körde till tippen.


Jag saknar Era kommentarer....ser ju att ni är ganska många som är inne och läser min blogg men det är inte många av er som kommenterar....

Skulle bli sååå glad om ni skriver en liten rad då och då....

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna E

24 maj 2010 22:42

Ni verkar ha det himla mysigt på era träffar! Passa på nu - snart är det dags för jobb igen * hi hi hi*

 
Ingen bild

Maria o Sol

25 maj 2010 07:58

Rackans att jag missade träffen! Sol är mycke bättre idag bara lite snorig.
Ha det gutt.
Kram

 
Lajbanssons leksaker

Lajbanssons leksaker

25 maj 2010 14:11

Hej, Anna!

Lajbansson här -- ville bara tipsa om en tävling vi har, där du som eminent bloggare kan vinna presentkort på upp till 1 000 kronor ur vårt sortiment av leksaker, trendiga barnkläder och babytillbehör!

Låter det intressant? Läs mer på http://www.lajbansson.se/?pge_id=26
Tipsa gärna dina vänner och bekanta, så är de också med och tävlar!


Lycka till med bloggandet!
Med vänlig hälsning,
Lajbanssons leksaker

http://www.lajbansson.se

 
Ingen bild

Lina

25 maj 2010 22:19

Kom snart & rid! När Tinna åker på betäckning försvinner också chansen att rida tillsammans. Nästa chans dröjer!

 
Linda Halldén

Linda Halldén

26 maj 2010 14:27

Med så mycket besök så får du din stackare städa järnet inför visningarna - hoppas nu ni får huset sålt snart & med många budgivare :) *kram kram*

http://tradgatan21.bloggplatsen.se

 
Jessica A

Jessica A

26 maj 2010 17:12

Kanske har jag inte kommenterat på ett tag utan bara tänkt att jag ska..... ska absolut skärpa till mig!!

Tack för idag förresten, lika trevligt som alltid?

Kramis

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

 
Pernilla

Pernilla

27 maj 2010 10:17

Har glömt att tacka för fotona som du skickade på våra små godingar! TACK!
Vi ses nästa vecka! Kram till er alla

http://www.familjenemilsson.blogg.se

 
Bettan

Bettan

27 maj 2010 21:33

Det låter så mysigt med era mammaträffar där ute på landet. Lite avis blir man allt ;)
Jag är ju inne varje dag, men de senaste dagarna har jag bara titta och inte kommenterat, skäms på mig, men nu är jag frisk igen och ska kommentera mera :)

Kram!!!

http://haradso.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se