Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 23 maj 2010

Mamma/barn träff här hos oss....

Av Anna - 23 maj 2010 20:59

I fredags så va det äntligen dags för en liten mamma/barn träff med Jessica och Linda, även Sofia brukar vara med men fick vara hemma då Emmy va lite krasslig i magen.


Detta va verkligen tredje gången gillt.....för över fem veckor sedan skulle vi träffats men då kände jag mig konstig och illamående. Fredagen i kristihimmelsfärdshelgen hade alla missat utan Jessica så den flyttades till nu i fredags istället.


Vi träffades som vanligt kl.10 och gav oss iväg på en skön promenad....det va en hel del mörka moln så vi va allt lite nervösa om vi skulle klara hela rundan utan att bli blöta.

Lindas stora tjej Oliva va också med och hon cyklade hela långa rundan runt Källstorp och runt Jonnys. ( för er som känner till det här ute )


Vi klarade oss nästan från regnet, det började stänka lite när vi nästan va hemma igen.


Jag hade fixat en smarrig smörgåstårta och en kladdkaka till efterrätt och jag tror att alla tyckte det va gott.


Här kommer ett litet collage från dagen...

  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se