Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 20 maj 2010

Lite kort på Wille

Av Anna - 20 maj 2010 08:29

Här kommer lite bilder på min lilla älskling...

  

Här sitter vi och käka lite lunch på det supermysiga fiket i Öhr...kan jag starkt rekomendera om ni inte har varit där.Så här ser det ofta ut här hemma....Wille och Doris busar i hennes korg. Tänk att det kan va såååå roligt med en hundkorg... :)  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Åsa o Gibzon

20 maj 2010 08:53

Hejsan.

Naaawww, va söte han är Wille!!

Nu ska jag åka till djursjukhuset. Gibzons ena sår ser inte mysigt ut. Och inte får jag röra det heller. Väldigt öm, stackars liten...
Hoppas han blir frisk tills vi ska spåra.
Ha det fint!

Kram Åsa o Gibzon.

 
Ingen bild

Maria o Sol

20 maj 2010 09:39

Öhrs cafe får man nog besöka snart det var evigheter sen jag var där.
Vilka kompisar! Doris och Wille är.
Kram

 
Bettan

Bettan

20 maj 2010 13:34

Vilka godingar, så gulligt :) Kanske får bli en liten utflykt dit till semestern

Kram!

http://haradso.blogspot.com

 
Bettan

Bettan

22 maj 2010 21:54

Hoppas ni har en trevlig helg i det underbara vädret. Vad ska vi hittapå på tisdag tycker ni ?

Kram!

http://haradso.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se