Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 20 maj 2010

Vårbus i Forsheda...

Av Anna - 20 maj 2010 08:14

I tisdags va det dags för vårt årliga Vårbus....


Vi är några tjejjer från jobbet som träffas en gång om året och har ett eget "Vårrus" fast det är då omdöpt till Vårbus istället.


Är ungefär samma upplägg, vi springer/går ca 5 km och utmed den rundan är det lite tipspromenad.

Sen får alla en liten "snacks" påse när man kommer i mål med lite frukt en dricka och naturligtvis lite choklad :)


Så här snygga va vi efter vår runda...

  


Efter detta blir det god mat och massa prat....alltid lika kul och träffas och lite extra nu när man är mammaledig och inte träffas varje dag.


Måste tacka Daniela för en mycket trevlig kväll och super god mat!!!! Ser redan fram emot nästa år och då ska jag nog försöka springa lite mer. I år blev det kanske 1,5-2 km sammanlagt och det gick över förväntan.....har väl inte sprungit på över 10 år så man får vara glad för den lilla.

 
ANNONS
 
Ingen bild

DANIELA

20 maj 2010 14:08

Jag tyckte ni alla var superduktiga och snabba!!! Synd bara att vår lilla Lena tyckte att kartan var dålig... :) Men ni var ju på min sida... Det är supertrevligt att träffas så. Hoppas du kan komma med på måndag. Kram Daniela

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se