Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 20 maj 2010

Dålig med viktrapporter...

Av Anna - 20 maj 2010 08:07

Har varit väldigt dålig med mina viktrapporter de senaste veckorna och inser att jag har noll motivation just nu.


Blir nästan motsatt effekt för mig, blir helt besatt av massa onyttigheter och det brukar jag aldrig va.

Så nu testar jag att göra ett uppehåll med att skriva rapporter här på bloggen....kommer fortsätta att tänka på vad jag äter och väga mig varje vecka.

Så får vi se om det funkar bättre....vi hoppas på det.

 
ANNONS
 
Julia

Julia

20 maj 2010 08:16

Hoppas det går bättre för dig. :)

http://jonssonjulia.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se