Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 17 maj 2010

Fika hos Johanna o Lukas + hundkurs

Av Anna - 17 maj 2010 22:08

Förmiddagen gick åt till att tvätta och städa lite samt promenad med hundar och Wille.


Vid halv tre va vi bjudna till Johanna o Lukas i Lindstad på lite fika.

Va lite osäker på vilket hus dom bodde i så jag gick in på hitta och kikade där och enligt den skulle det vara tredje huset på vänster sida.


Men det fanns bara två hus på vänster sida och när jag kört en bra bit så ringer Johannna och sa att jag kört på tok för långt. Dom bodde i första huset...!!!

Så vad ni än gör så lita inte på Hitta.....


Mycket husprat blev det och hon hade bakat en smarrig äppelpaj till kaffet...mycket god. Tyvärr lite för god för jag tog två gånger och det bör man ju inte göra om man nu vill gå ner lite i vikt.


Dom va för söta våra små pojkar....så olika. Wille är den lugna typen och Lukas är lite busigare. Men kul tror jag dom hade i alla fall....


Det va nästan bara att åka hem och vända för vid halv sex åkte Doris och jag till Attila på hundkurs.

Idag hade jag med en av Willes babyskallror som Doris tycker mycket om och det funkade jättebra. Sen tror jag att det gjorde lite att inte syrran va där med sina hundar. Nu hade hon bara mig att fokusera på....när vi är allihopa så har hon fullt upp med att hålla koll på mig samtidigt som hon ska ha koll på vad syrran gör med Dixie eller Lisa.


Idag visade dom hur man skulle lägga bandage och sköta sin hund. Mycket nyttigt...!! Man vet aldrig när olyckan är framme.


Nehej nu är det soffan som gäller en liten stund innan det är dags att hoppas i bingen....


Hoppas ni har haft en härlig dag...!!


 
ANNONS
 
Bettan

Bettan

19 maj 2010 21:14

Vilken dag ni haft. Skönt att det går bra med Doris på kursen. Hoppas ni har det bra :)

Kram!

http://haradso.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se