Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 11 maj 2010

Vad har vi nu gjort idag....

Av Anna - 11 maj 2010 18:37

Passade på o trimma hundarna när Wille sov på förmiddagen....är ju ingen hejjare på det men lite tassar och ta klippmaskinen runt öron klarar jag ju av.

Badade dom igår kväll så dom va nybadade och fina....vi får väl se hur länge det håller sig.


Syrran hade ju varit så snäll och hjälpt mig lite med Doris så för hennes del va det bara tassar/klor och några tovor under magen. Håller ju på och drar all denna underull som aldrig verkar ta slut men nu börjar hon se ut som en cocker och inte en lurvig newfoundland :)


Stina däremot va det hela hon som behövde fixas....nu orkade jag inte dra hennes underull men det är ju inte så mycket så det tar vi en annan dag.


När Wille vaknade o hundarna va klara passade vi på och gå en runda....Wille tycker det är så kul och gå i skogen och följa allt bus och spring som hundarna håller på med.


I eftermiddag har vi varit inne i stan och slängt lite på återvinningen och även passat på och träffa Malin o Felicia. Vi tog en promenad ner på stan. Jag skulle kolla vad Svenne hade för barn cykelsadlar + cykelhjälm till Wille. Han önskar sig det i födelsedagspresent. Fanns flera bra och normalt så finns det hemma på lager.


Kikade efter lite kläder till Wille....vi ska snart ta 1-års kort och då vill man ju att han ska vara fin.

Köpte ett par så grymt tuffa 3/4 långa jeans på Villervalla....ska se om jag kan få till en bild på dom.

Andreas är ute och går en sväng med hundarna så jag passar på och surfar runt lite på favoritbloggarna och facebook.


Vad har ni hittat på idag...??


Tack alla ni som skriver små kommentarer....det är verkligen sååå roligt!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se