Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 11 maj 2010

Vikt rapport....

Av Anna - 11 maj 2010 12:12

Usch inget kul idag...

Men men jag har bestämt att jag ska lägga ut här oavsett hur resultatet ser ut..

Så jag får skämmas lite...


+0,3


Men men lite mycket fika har det nog blivit den här veckan...man måste ju unna sig nåt kul när man håller på och städar och åter städer..


I eftermiddag ska Wille och jag in till stan en runda..har lite ärenden och ska samtidigt passa på och hälsa på Malin och Felicia en sväng.


Vad har ni gjort idag då..?

 
ANNONS
 
Ingen bild

Stina

11 maj 2010 13:15

Det blir mycket fika, det blir det! Blir nog lättare att hålla bättre matvanor när man börjar jobba lite mer regelbundet.
Vi ska in till Stadium en runda i em och köpa gummistövlar till Vidar. Det verkar bli regnigt i Kolmården på torsdag :-(

 
Jessica A

Jessica A

11 maj 2010 17:34

Kämpa på!

Ibland hamnar man bara i + träsket oavsett vad man äter och sen går det nästan lika lätt på andra hållet.

Kanske skulle ta en stavgång tillsammans nån dag?
Kram

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se