Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 7 maj 2010

Tjejmiddag...

Av Anna - 7 maj 2010 07:51

Igår kväll va det dags för mig att annordna tjejmiddagen....


Som dom flesta vet så är ju inte jag super intresserad av mat och matlagning. Så som vanligt hade jag panik över vilka rätter jag skulle bjuda på men tillslut så fick jag ihop följande.

Förrätt:  Morotssoppa med ärtpuré och lite gott bröd till.

Huvudrätt: Kycklingwok med nudlar

Efterrätt: Inlagda päron med himmelsk chokladsås toppad med lite hallon.


Måste säga att allt blev faktiskt super gott...


Vi hade jättetrevligt och mycket prat blev det.....så när någon frågade vad klockan va och den redan hunnit bli halv tolv blev vi nog alla lika förvånade.


Tyvärr så glömde jag ju helt av att ta lite kort.


När jag sen efter att ha fixat lite i köket skulle gå och lägga mig kom jag på att jag visst lagt alla sängkläder i tvätten och inte bäddat i nytt.


Andreas låg redan och sov så det va bara och lägga sig utan vare sig lakan eller påslakan. Men det funkade ju....så idag blir det till att bädda med lite nytvättade lakan.


Willes farmor kommer och ska hjälpa mig att passa Wille så jag kan ägna mig helt åt städning.


Tror jag kommer spy på allt innan det är klart....men allt för att få ett välstädat hem till visningen.


 
ANNONS
 
Jessica A

Jessica A

7 maj 2010 11:12

TACK för igår! Var så lyckat så och god mat blev det ju till slut!

Ha nu en goe helg och slit inte ut dig för mycket med städningen.

Kramis

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Stina

7 maj 2010 11:57

Jädrans vad välstädat det kommer vara på Källängen (heter det va?) på söndag! Du har väl inte glömt att bona golven, kamma mattfransarna och torka taklisterna ? Kram kram ha en bra dag i blåsten

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se