Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 7 maj 2010

Willes första tandläkarbesök..

Av Anna - 7 maj 2010 07:39

Igår va det dags för Willes första tandläkarbesök...


Så vid halv tolv gav vi oss iväg in till folktandvården på Vråen. Han va verkligen jätteduktig och tandsköteskan fick både titta och borta lite på hans små gaddar.


Vi åkte lite i stolen och fick lite allmän information om hur tänderna ska skötas.


Tycker faktiskt det är bra att man få komma dit så dom får vänja sig redan från så tidig ålder.

Så kanske han slipper bli lika rädd för tandläkaren som jag har varit ( har faktiskt blivit bättre med åren).


Mamma fick lura mig och säga att hon kommer och hämtar mig från skolan och sen skulle vi åka in till stan och handla kläder.

Sen att det innebar en runda förbi tandläkaren sa hon inte...


Att jag sen fick gå hos tandregleringen för jag hade på tok för trångt i munnen gjorde väl inte saken bättre. Har ryckt ut fyra tänder och det va inte kul.


Så när det va dags för att ta min första visdomstand så fick det bli lustgas och det ska jag lova er, blir det aktuellt med fler visdomständer så tänker jag ta det igen.

Helt grymt bra...!!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Linda

7 maj 2010 11:17

Stackare vilken svår barndom vi hade

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se