Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 3 maj 2010

Besök av Bettan och Clara....

Av Anna - 3 maj 2010 20:59

Wille har hostat och sovit dåligt inatt så mellan fyra och sex imorse så sov vi i soffan i tv-rummet.

Tur jag inte har några problem att sova i soffan :)


Som vanligt när det är dags för Wille att sova och jag börjar ta på han lite kläder så han kan ligga ute i vagnen fattar hundarna vad som är på gång. Vi går ju nästan alltid en runda på morgonen.

Så fast vi hade bestämt att vi skulle gå ut och gå en sväng när Bettan kom så fick det bli en tur med hundarna innan.

Vid elva kom dom och vi gav oss ut på en härlig promenad runt Källstop o Jonnys det blev en lyxig promenad utan hundar.....riktigt skönt!!!


Barnen sov så gott så dom fick ligga och sova gott i vagnarna på baksidan....medans jag fixade lite fika.

Hade slängt ihop en smarrig äppelpaj....här kommer receptet.


150gr smör/margarin

2dl socker

1,5 dl mjöl

3 dl havregryn

0,5 tsk bakpulver

0,5 dl sirap

2 msk mjölk


Smält smöret i en kastrul och blanda sen i resten av ingredienserna till en smet.


Skiva eller riv äpple och lägg det i en smörad form häll över smeten och sen in i ugnen ca 15-20 min i 175grader. Eller till den fått fin färg.

Så enkel och såååå super god...


Eftersom det va så gott väder så fikade vi på baksidan i solen...

Här kommer lite bilder...

    


Är verkligen kul och träffas och vi har en hel del gemensamt....både barn, hästar och naturligtvis våra underbara cockerhundar.

Nästa gång ska hundarna få träffas och vi hoppas att dom kommer lika bra överens...


Ikväll har jag och Doris varit på hundkurs i Skillingaryd....gick väl hyffsat. Vissa saker funkar kanon och vissa mindre bra. Men med tanke på hur mycket vi har tränat = ingenting så är jag super nöjd.

Måste träna mycket på kontakt under gång...har jättesvårt att få henne att bry sig om mig och inte allt annat. Inte ens smarrig korv funkar alltid. Men man får va glad för det lilla. Hade riktigt bra kontakt vid några tillfällen idag.


Nu är både hon och jag trötta så det blir till att slappa i soffan.


Vad har ni hittat på en sån här härlig dag som idag...???

 
ANNONS
 
Bettan

Bettan

3 maj 2010 22:53

Tack för en mycket trevlig dag med fantastiskt gott fika. Det får vi snart göra om. Clara sov som en stock när vi kom hem, det blev en liten lur för mig med :P

Kram!

http://haradso.blogspot.com

 
Ingen bild

Anna E

4 maj 2010 00:14

Idag har jag varit på massage, nåt som borde vara skönt - men det var det INTE idag! Så himla stel i musklerna så hon jobbade riktigt på djupet. Nu har jag så ont i kroppen så det känns som om jag solbränt mig ordentligt! Ska bli intressant å se hur det blir nu när jag ska krypa ned mellan lakanen å försöka sova....
Kram

 
Ingen bild

Maria o Sol

4 maj 2010 08:08

Som du vet blev det en promenad med Stina,
har även flyttat alla våra försäkringar till annat bolag och det tog sin lill tid.
På kvällen jobbade jag. Så såg min måndag ut.
Sol ingen hosta inatt= god natt sömn!
Ha det fint.
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se