Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 30 april 2010

Skit dag i dubbel bemärkelse....

Av Anna - 30 april 2010 19:41

Ja det kan man lugnt säga att det varit idag....


Började i och för sig redan igår kväll med att jag mådde lite illa och kände mig allmänt olustig.


Så imorse när jag vaknade och käkat frukost som vanligt så hade jag samma olustkänsla som igår och lite lätt illamående. Och super kass i magen.


Nu har ju Wille varit lite kass i magen några dagar men det har jag trott berott på att det är två små gaddar som är på gång i överkäken.


Jag som skulle haft mamma träff här hemma med Jessica, Linda och Sofia.....så det va bara att skicka ett sms och säga att vi fick ställa in det hela...


Inte så kul och det nu skulle bli riktig magsjuka av det hela.

Nu verkar det som det inte blev mer än dålig mage av det hela och skönt va väl det.


Jessica som ändå hade massa ärenden till stan kom förbi och följde med på en liten promenad med hundar och barn.


Annars så flöt dagen bara på med att inte göra någonting...ursurt om jag får säga mitt. 
ANNONS
 
Ingen bild

Stina

1 maj 2010 12:05

Hoppas att ni mår bättre idag! Vi har inlett dagen med en runda till Citygross och handling inför kvällens grillning. Fyndade fina olivträd. Nu börjar den årstid då jag har med mig växter hem efter varje runda in till stan...

 
Bettan

Bettan

2 maj 2010 20:50

Hoppas att ni är friska nu så att vi kan komma imorgon :)
Krya på dig!

Kram!

http://haradso.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se