Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 29 april 2010

Vilka är ni där ute...

Av Anna - 29 april 2010 08:03

Fick ett kul tips när jag läste en av mina favoritbloggar....Lina´s!!!


Det går ut på att alla ni som är inne här och läser min blogg skriver en liten kommentar på hur ni känner mig...

Behöver inte va så mycket...


Skulle va såå kul och se vilka ni är som är inne här....har ju några vänner som får MVG i att kommentera. Linda, Jessica och Bettan även Maria o Sol tycker jag kan ta åt sig äran ...:) Ni är duktiga!!!!


Så nu ser jag fram emot o läsa vilka ni är där ute....så VÅGA skriva!!! 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna E

29 april 2010 09:29

Hur vi känner varandra...? En väldans trevlig granne som snart (tyvärr) flyttar från byn!
Kram

 
Ingen bild

Pernillla

29 april 2010 10:04

Jag brukar kolla din blogg nästan varje dag, men kommenterar inte så ofta... Får kanske bli bättre på det! :)
Hur jag känner dig? Jo, du är min kusin på pappas sida - den kusin som är närmast mig i ålder! Jag är några månader äldre... ;)

 
Ingen bild

Linda

29 april 2010 11:13

Ja.Jag är inne å nyfikar iblan.Jag erkänner.:-)

 
Ingen bild

Maria o Sol

29 april 2010 13:43

Vi träffades första gången på byafika,
Nu har vi barn i samma ålder så då har vi träffats lite mer regelbundet.
Kram

 
Jessica A

Jessica A

29 april 2010 19:59

Du vet ju att jag både läser o kommenterar - min allra bästa jobbarkompis (o vän såklart)!!

Kramis

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

 
Linda Halldén

Linda Halldén

29 april 2010 21:32

Ja mig känner du ju genom att vi jobbade ihop på Schenker för - gud - hur länge sen är det nu? 7-8 år sen kanske ...

http://tradgatan21.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Stina

29 april 2010 21:40

Hej min goa granne. Snart flyttar ni ju men jag hoppas att vi kan fortsätta att ta en hundpromenad emellanåt!

Stina o Vidar

 
Bettan

Bettan

29 april 2010 22:01

Hur känner vi varandra? Ja, det är väll till en början genom hundarna och nu även genom barnen :)
Kanske ska ta och härmas lite och lägga upp detta på min blogg med ;)

Kramar!

http://haradso.blogspot.com

 
Ingen bild

Lina

30 april 2010 21:46

För några år sedan sökte jag på blocket en medryttare till min islandshäst Saga. Anna svarade och kom för att provrida. Redan i stallet fann Anna & jag varandra. Under ridturen uppstod kärlek mellan Anna & Saga. Sedan dess har vi delat många härliga ridtimmar med massor av tjejsnack. En liten pojke (!) har nu första prioritet i Annas liv...precis som det skall vara...men jag hoppas att vi kan smita oss till några härliga ridturer ändå.

 
Ingen bild

Veronica

2 maj 2010 20:22

Hej, vi är jobbarkompisar på Schenker. Vi syns på torsdag. Kram

 
Kristina

Kristina

3 maj 2010 11:20

Gamla hästkompisar sen urminnes tider :)
Kram på dig!

http://hyltena.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se