Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 28 april 2010

Doris har fått komma hem.....

Av Anna - 28 april 2010 07:26

Började dagen som vanligt med promenad med Wille och Stina...


Sen fick jag städa av lite här hemma för vid elva kom en kille från Anticimex och skulle göra en besiktning av huset.

Alltid lite nervöst när dom ska kolla så allt är ok men inga större grejjor som tur va. Bara lite anmärkningar på några takpannor som inte va skurna på uterumstaket och att fallet va lite dåligt i en av våra duschar.


Blev lite nervös när telefonen ringde och jag såg det va från Djursjukhuset dom har nämligen telefontid mellan 13-15 och klockan va bara strax efter elva.

Skit tänkte jag nu blir det operation i alla fall.....men nehej det va en go tjej som ringde och sa att Doris ville komma hem nu och att vi fick hämta henne vid halv tre.

Snacka om att man blev glad....:)


Så det va bara att få i mig och Wille lite mat och sen ge oss iväg upp till Jönköping. Som tur är så va mamma o pappa hemma så jag kunde lämna Stina och Wille där när jag åkte in till stan för att hämta Doris.


Fick prata med veterinären och på senaste röntgen de gjort så va stoppet borta men de hade inte sett eller hittat något speciellt som kommit ut.

Hon va så fin, nybadad och borstad. Tror hon charmat alla där på djursjukhuset :)


Så nu har är det till att blöta hennes mat och ge små portioner flera gånger om dagen. Tur man är mammaledig !!! Detta för att tarmen ska komma igång igen.


Vid sex va det dags för Bling party hos Jenny H....fanns jättemycket fina kläder men tyvärr så är det slutet på denna säsong så det va väldigt dåligt med storlekar. Så det blev inget shoppat för min del....


Nu kommer snart huset ut på nätet och visningen ska va söndagen den 9 maj....känns spännande.


Så nu vet jag vad jag ska göra fram till dess.....städa och rensa!!!!


Ha de så gott!!!

 
ANNONS
 
Bettan

Bettan

28 april 2010 09:41

Va skönt att allt har gått bra :) Man är så orolig när dom är dåliga. Spännande med husvisning, kommer säkert vara fullt hus.

Kram!

http://haradso.blogspot.com

 
Ingen bild

Maria o Sol

28 april 2010 09:53

Blev det inga Helge puffbyxa!

 
Jessica A

Jessica A

28 april 2010 12:31

Pussa på lilla Doris från mig! Så skönt att hon är hemma.

Kram

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Ann-Louise

28 april 2010 12:52

skönt att det ordnade sig! så jobbigt när de små vovvarna är dåliga. Tilda käkade ju strumpa men det blev operation! ha det gott!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se