Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 27 april 2010

Vikt rapport...

Av Anna - 27 april 2010 07:45

Hmmm idag va det inte lika kul att ställa sig på vågen...

Har nog fuskat på tok för mycket så det va ett STORT + framför idag :((


+0,7


Har blivit både massa god mat, smågodis och chips med dip i helgen och inte så mycket promenad som det borde.


Inte bra alls....nästan gått upp det jag lyckats gå ner....nehej fy på mig nu får jag skärpa mig till nästa vecka. 
ANNONS
 
Jessica A

Jessica A

27 april 2010 13:32

Upp och ner - det är nog så det är om man inte går in för det 150% och det orkar jag inte just nu... eller nånsin kanske?

Men kämpa på, nu är vi ju två!
Kramis

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se