Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 26 april 2010

Enligt önskemål....

Av Anna - 26 april 2010 21:02

Ni är ju några som ville se hur min nya frissa blev...


Det är ju verkligen inte så lätt att ta kort på sig själv så det blev inga fina kort.

Sen är det ju inte så kul att se sig själv i såna närbilder men vad gör man inte för sina vänner.... :)


Det är bara att inse att man inte är 20 längre och snyggare än så här blir man inte...    

 
ANNONS
 
Jessica A

Jessica A

27 april 2010 13:32

Snajsigt värre!! Fint och med lite sommarkänsla... själv har jag hästsvans idag igen!!

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

 
Linda Halldén

Linda Halldén

27 april 2010 21:00

Superfint! & ärligt! Du SER faktiskt ung ut :)

http://tradgatan21.bloggplatsen.se

 
Bettan

Bettan

28 april 2010 09:42

En sån snygging, Blev verkligen kanon.

Kram!

http://haradso.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se