Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 26 april 2010

Fullspäckad dag....

Av Anna - 26 april 2010 17:00

Ja det kan man lugnt säga att vi haft idag....


Började med promenad med Stina...så tomt och konstigt det kändes att inte ha med Doris.

Sen bar det iväg till Maria o Sol på lite fika med byamammorna....alltid lika trevligt.


Efter det va vi bara hemma en timme och då fick vi i oss lite mat både jag och Wille innan det va dags för 4x1 års kalas för Eric, Wilhelm, Olivia och Wiggo.

Så kul och se våra så godigar fara runt på golvet och ha hur kul som helst.


Dom bjöd på smarrig fika och tårta och till barnen va det majskrokar och smörgåsrån.


Kan lova att det va en super trött liten kille som slockande så fort jag satte honom i bilstolen. Sen sov han i över 1,5 timme. Även jag passade på och ta en liten tupplur. Så skönt..!!


Dom ringde från djursjukhuset och det hade inte hänt så mycket med Doris....hon mådde fortfarande bra och hade inte spytt eller haft diarré sen igår. Vilket är possitivt. Sen hade de sett när dom givit henne kontrastmedel att det va stopp på ett ställe och det verkade väl inte om det förflyttat sig speciellt mycket. Jag som hoppats få hämta hem henne idag. Nu skulle dom röntga igen i eftermiddag och även ge henne lite mat och se om det kan hjälpa till och få ut vad det nu är.


Hoppas hoppas verkligen att det ska lyckas ta sig ut den normala vägen....vill inte att de ska behöva gå in och operera.


Nu får vi alla hålla tummarna att allt går bra inatt och att hon får komma hem imorgon.


Kommer lite bilder från kalaset lite senare....

  


Vad har ni hittat på en sån här härlig dag...??
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se