Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 23 april 2010

Långpromenad med Maria o Sol

Av Anna - 23 april 2010 18:50

Vid halv nio ringde mobilen och det va Maria som undrade om vi skulle gå ut och gå en runda.

Har man hund så måste man ju ut oavsett väder och hade inte Maria ringt hade det nog inte blivit någon längre runda.


Maria kom vid nio och vi gav oss iväg bort mot Näsudden och en runda borta vid Hindsekind. Inte den långa som jag och Stina gick i höstas utan nu kom vi ut mitt på Ulås rakan. Eftersom det blåste så gick vi skogen tillbaka från Hindsekind.


Vi hade tur med vädret nästan hela rundan....kom en riktig skur med både snö och regn när vi va på väg tillbaka men som tur va så hade vi ordentliga kläder på oss.

Blev en härlig tur på ca 1,45 min har inte riktigt koll på va klockan va när vi kom tillbaka.


Andreas är i bastun och jag har fixat smörgåstårta till fredagsmyset. Samt lite morot och gurkstavar som vi ska dippa i alpnaeringssalladskrydda och cremefresh. Mumsigt värre...!!


Vad ska ni äta för gott till ert fredagsmys??


Allid lika skönt och komma in i värmen när man varit ute i busväder...


 
ANNONS
 
Bettan

Bettan

23 april 2010 22:01

Va duktiga ni har varit, här blev det ingen långrunda kan jag säga. Som tur är så har Peter varit ledig idag, så jag har varit inne i värmen och han och Clara tog en kort runda med vovvarna.
Här blev det tacos som fredagsmys.

Kram

http://haradso.blogspot.com

 
Jessica A

Jessica A

25 april 2010 12:05

Duktig du är, här går det åt skogen med både motion och godis.... eller kanske inte?

Är duktig på att äta godis och dålig på att springa - är det OK eller ska det vara tvärtom??

Blev iaf en liten (15 min) runda imorse, har lite känning av benhinneinfl..... vill inte det ska bli värre.

Kramis

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se