Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 23 april 2010

Snart helg så skönt....

Av Anna - 23 april 2010 07:58

Igår va vi hemma hela dagen....fick en hel del gjort men va ganska rastlös och tyckte livet va ganska tråkigt....!! Tror jag hade kunnat äta upp hela kylskåpet och allt i skafferiet och det får jag ju inte med tanke på att jag försöker tappa några kilo.

Va ganska ståndaktig i alla fall.... ;)


Tur att dagen slutade bra med HV vinst....men vilken finalserie....helt sjukt. Man kan ju få gråa hår för mindre.


Idag har vi inget inplanerat heller....men Andreas slutar vid lunch så det blir till att hitta på något gott till middag.


Verkar som alla aktiviteter händer i stimm i vårt liv....ena veckan nästan ingenting inbokat sen veckan efter så händer allt. Skulle ju va skönt om det kunde bli lite lagom hela tiden istället.

Men jag kan ju bar skylla på mig själv för det är ju jag som planerar....:)


Trevlig fredag på Er...!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Stina

23 april 2010 11:36

Hej på dej!
Jag har varit iväg till jobbet tre dagar denna veckan så nu har jag fredagskänsla på riktigt. Var inte riktigt något promenadväder på förmiddagen, snö och regn. Men det får nog bli en cykelträningsrunda med Hilmisen i em. Det värsta är att hon trampar på så fort så jag knappt hinner med att springa. Svettigt var ordet!

 
Linda Halldén

Linda Halldén

23 april 2010 16:25

Ja vissa dagar när man är hemma vill man helst bara glömma ... Men skönt att gå hemma och skrota oxå och inte fara runt hela tiden. *kram kram*

http://tradgatan21.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se