Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 21 april 2010

Besök hos frissan med en heldag i Jönköping/Taberg

Av Anna - 21 april 2010 07:49

Igår fick vi gå upp tidigt då jag hade klipptid i Jönköping redan kl.8:45 och skulle hinna lämna Wille och hundarna hos mamma o pappa i Taberg.


Så underbart att klippa sig och göra lite ljusa slingor.....har varit såååå grymt trött på min brist på frisyr så igår rök det av en hel del.

Tror nästan att hon klippte bort 5-8 cm i nacken och klippte upp det lite grann så nu kan man väl säga att jag har ganska kort page men har fortfarande längden kvar fram.

Blev i alla fall riktigt nöjd...verkar som det blir kortare och kortare för varje gång :)


Hade bestämt att Wille och jag skulle åka och hälsa på en gammal kompis Malin och hennes lille kille Anton (1år).

Så det va bara hem och hämta Wille och ge sig iväg igen.


Hon hade lagat lunch till oss och det bjöds på kokt potatis och lax super gott. Anton låg och sov så gott när vi kom men Malin väckte honom efter en stund.


Wille och Anton busade runt med alla leksaker och Malin och jag hade mycket att prata om.


Super trevligt va det och vi måste absolut träffas snart igen. Tyvärr så hade mitt batteri i telefonen laddat ur helt så inte ett kort kunde jag ta. Nu tog Malin lite kort så jag hoppas hon kan skicka över lite bilder från dagen.


Vid strax efter tre åkte vi hem till  mamma o pappa igen för att hämta hundarna, passade på att ge Wille lite mellanmål innan vi åkte hemmåt igen.


Vi va hemma lagom till Andreas kom från jobbet. Perfekt tajming tycker jag.


Dom har börjat schakta på tomten så vi åkte dit en runda för att se hur det går...


Vad har ni hittat på?

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna E

21 april 2010 09:59

Det låter som om du har det riktigt trevligt om dagarna! Själv spenderade jag tisdagen i Malmö, där jag gick en kurs i Personlig effektivitet så nu är det bara att försöka anamma alla tips både på jobbet och hemma :-)
Har du hört nåt om nån byaträff? Alltså för oss alla?
Kram Anna

 
Jessica A

Jessica A

21 april 2010 15:42

Bilden då?

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

 
Bettan

Bettan

22 april 2010 09:08

Vilken härlig dag! Jag befann mig i jönköping igår, dock ingen ny frissa... men jag behöver verkligen en

Kram

http://haradso.blogspot.com

 
Linda Halldén

Linda Halldén

22 april 2010 15:51

Bildbevis på nya frillan tack ;)

*kram*

http://tradgatan21.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se