Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 21 april 2010

Veckans viktrapport...

Av Anna - 21 april 2010 07:44

Vägde mig gjorde jag igår som jag skulle men fanns ingen tid att göra ett inlägg här innan det bar iväg till Jönköping.


-0,5 denna veckan


Har varit mycket duktigare den här veckan med både mat och motion så det känns bra att det blev ett minus även denna veckan. 
ANNONS
 
Jessica A

Jessica A

21 april 2010 15:42

DUKTIG! Här fuskas det som alltid... är inne i en SVACKA just nu... den har varat länge och är väldigt brant! Behöver en dagmamma som vakar över mig men tyvärr har vi inte råd att låta R sluta jobba...

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

 
Bettan

Bettan

22 april 2010 09:06

Heja på! Va duktig du är, här står nog vägen på samma som för en vecka sedan.

Kram

http://haradso.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se