Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 19 april 2010

Fullspäckad helg...!!

Av Anna - 19 april 2010 08:10

Oj oj den här helgen har det varit full rulle. Så nu ska jag försöka sammanfatta vad som hänt här.


Vi börjar med i fredags.

På förmiddagen tittade Jessica o Judit förbi lite snabbt för att hämta lite kläder som Judit ska låna av Wille. Dom hade varit uppe med tuppen och hade redan hunnit va och handla, beställa tapeter och klockan va inte tio ens.


Vid lunch åkte jag och Wille in till Tesan och Lisen. Det va säkert innan jul som vi träffades så det va verkligen kul att träffas. Tesan lagade en jättegod fiskrätt som va barnvänlig så Wille åt glatt en liten potion. Jag blev så glad att han ville äta så jag tänkte då gör vi lite till till honom men då va det tvärnit.

Här kommer lite bilder från buset i köket runt diskmaskinen....tänk att det kan va så kul...:)

  


Sen blev det lite fika och barnen fick busa lite....eftersom vi skulle åka till Taberg för att fira mamma på kvällen hade jag ett ärende till Blomsterlandet så Tesan och Lisen följde med på en skön promenad dit.

Blev en super fin bukett i lila...


Vid fem åkte vi upp till Taberg för att fira mamma som fyllt år och vi firade även min syster då Wille va sjuk när hon hade kalas.

Det är verkligen full rulle nu för tiden när hela familjen är samlad...och snart är det ju en liten till på gång. Det är ju snart dags för Frida och Marcus att bli föräldrar. Är så spännande och se vad det blir för något...vi tror nog alla att det kommer bli en liten tjej. Men men det får ju tiden utvisa.


Här kommer en bild på Scott och Wille....inte dom gladaste barnen, Wille va helt sket slut och såååå trött. Strax efter detta kortet är taget så slocknade han.

  


Vi stannade över i Taberg så på lördag morgon åkte mamma och jag till torget, va jättelängesedan jag va där, tyvärr så va det inte så många knallar och svin kallt. Får nog bli en runda till när det är lite varmare och skönare väder. Men ett halvt kilo färska räkor blev det.


Så vi tog en sväng till ICA Maxi på vägen hem och där hittade jag två superfina tunikor på REA, det gillar vi :)


När vi kom hem passade pappa och Andreas på att åka in en runda till Media Markt och Krauta.


Mamma och jag tog en runda med hundarna runt sjön och sen åt vi lite lunch innan vi tog bilen hem igen.


Vi kom hem lagom till matchen HV - Djurgården....gisses vilken match, sönt att HV vann även om det blev lite nervöst ett tag.

Nu håller vi tummarna att dom vinner ikväll också...


Igår hade vi stora rensardagen, det va förrådet i kvällaren som tömdes ganska regält.

Vi åkte även en runda till Mio möbler och Kvantum, vi måste köpa en ny matta till tv-rummet då det är en viss Doris som ätit lite på den vi har idag.

Vi har funderat lite om vi ska köpa en kort hårig ryamatta men jag vet inte om det är så smart när man har djur. Nu hittade vi en annan jättefin matta så vi får se hur vi gör.


Vid halv sex fyllde vi min bil med allt vi skulle skänka till Gnosjö Hjälper och begav mig till Lina för en efterlängtad ridtur.


När jag kom till Lina så gick Saga lös i trädgården och njöt av nytt spirande gräs som tittat fram. Inte många hästar man kan ha lös som en hund på detta sätt.


Och vilken underbart härlig tur det blev....vi red barbacka upp på Linnåsen och så härligt det va. Satt med ett fånigt leende hela turen tror jag.

Jag red Tinna då Saga är i piggaste laget för en ringrostig mamma som mig. Man kan verkligen inte tro att hon är 22 år den lilla damen.


Här kommer några underbara bilder på den fina utsikten från Linnåsen...

  


Tack Lina för en underbar ridtur på helt underbara hästar.....jag lovar att det inte dröjer länge till nästa gång.


Väl hemma igen så va det duschen och sen kröp jag ner i soffan med en go filt och konstaterade att det har varit en helt underbar helg trots att inte vädret varit det bästa.


Vad har ni hittat på hela helgen..??

 
ANNONS
 
Jessica A

Jessica A

19 april 2010 21:27

Lika mycket som ni hittat på - lika lite har vi gjort!

Efter fredagens löprunda hade jag träningsvärk hela helgen....

Kram

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

 
Bettan

Bettan

19 april 2010 23:11

Fullspäckat, det kan man säga. Är lite avis på att du varit ute och ridit, det är ju så mysigt.

Kram!

http://haradso.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se