Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 15 april 2010

Härlig torsdag...

Av Anna - 15 april 2010 20:46

Så härligt det är ute nu....man vill verkligen inte va inne.


Som vanligt så blev det en skön promenad med hundar och Wille på förmiddagen. Idag blev det rundan runt Hindsekind ca 5-6km lång och riktigt härlig. Så skönt när hundarna kan springa lösa och bli av med massa energi.


Pratade med en gammal kompis från Taberg och vi ska träffas när jag åker till Jönköping nästa vecka. Ska bli så kul och träffas.....det va nog flera år sedan vi sågs. Hon har också en liten kille som precis fyllt 1 år nu i dagarna...


Efter lunch kom Anna o Isabella ut och hälsade på en sväng...blev en skön fika i solen på baksidan....


    


Har passat på att tvätta lite och hängt det ute på tork för första gången i år....det började ju blåsa rätt mycket så det va perfekt torkeväder....


När Andreas kom hem från jobbet så tog vi en promenad runt Källholmen, knappt 2 km.

Så nu ligger hundarna och sover så gott så....


Vi sitter och tittar på HV som inte verkar få nån ordning på sitt spel....men men vi hoppas dom kan vända och vinna.


Nu verkar Wille vara tillbaka i matchen igen....han har ätit två stora laddningar med gröt en mosad banan med lite fruktpure samt en halv burk med mormors kallops + välling morgon & kväll. Nu håller vi tummarna att det håller i sig..... Är så trött på detta matvägrande som vi har haft de senaste veckorna.


Hur har dagen sett ut hos Er....??


Håll nu tummarna att HV vänder och vinner den här skit matchen...

 
ANNONS
 
Bettan

Bettan

15 april 2010 22:24

Visst är vädret helt underbart. Man njuter så fort man går ut och håller sig gärna ute. Hoppas det håller i sig med Wille och maten, Clara äter just nu som en myra.

Kram!

http://haradso.blogspot.com

 
Ingen bild

Maria o Sol

16 april 2010 07:25

Hej!
För tillfället känns det som jag är överallt och fixar... i trädgården, i källaren och allt annnat man donar med. Igår var vi i Arken en sväng sen var vi på stan, på kvällen kom min föräldrar och hjälpte oss men lite skruvande.
Ha en bra dag.
Kram

P.s Vilket kul kort på Sol

 
Jessica A

Jessica A

17 april 2010 11:52

Har för mig att HV inte vann...

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se