Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 13 april 2010

Vikt rapport....!!!

Av Anna - 13 april 2010 07:56

Jaha så va det då dags för veckans vikt rapport....


Anna  - 0,5

Hade väl inte väntat mig att det hänt så mycket för jag har fuskat lite hela veckan.

Så det blev en possitiv överraskning att det blev ett minustecken framför siffran idag...


Gott....men nu måste jag se till och sluta fuska och va lite hård mot mig själv....framför allt så måste konditionen bli bättre. 

Funderar på om jag även ska skriva upp hur mycket jag motionerat/tränat här på bloggen.?


Kanske inte så kul läsning för Er andra men jag tror det är bra för mig att redovisa på en offentlig plats.


I så fall kommer det bara bli en liten notis vid de vanliga inläggen och sen om jag ev sammanställer det till tisdagens rapport.


Ja vi får väl se hur det går....


Skriv gärna kommentarer med lite tips på träning eller mat, gärna enkla vardagliga grejjor som går fort.


Hoppas ni får en härlig dag....nu ska jag snart ge mig ut på en skön promenad med hundar och Wille.. 

 
ANNONS
 
Bettan

Bettan

13 april 2010 12:42

Grattis! Det går ju som sagt inte uppåt, och man behöver ju inte rasa flera kilon på en vecka ;)
Tycker det är en smart grej att lägga upp det här, man blir nog lite mer motiverad. Kanske skulle göra samma sak, tål att tänka på :)

Kram!

http://haradso.blogspot.com

 
Jessica A

Jessica A

13 april 2010 13:45

Grattis! Här var det plus igen! Tror det beror på att jag har sprungit och musklerna har växt.... hahahaha

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se