Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 12 april 2010

Härlig helg...

Av Anna - 12 april 2010 19:29

I helgen va vi en runda och tittade på vår tomt och jag passade på att ta lite kort. Kan ju va lite kul att ha bilder på den innan allt sätter igång.


Så här kommer ett av korten....ser inte så mycket ut för världen men jag tror det kommer bli kanonbra när det är klart.  


NU ÄR DET SNART DAGS....!!!!

Det va skyltar uppsatta så de som ska jobba hittar dit.

Och på onsdag ska vi på byggmöte hos kommunen. Sen drar det igång...


Annars så har vi mest pysslat här hemma.


Wille har nu fått en hemsk rethosta och inatt har vi inte sovit så mycket han och jag. Det enda som funkade va att sitta i soffan så han fick sitta upp och sova. Blir inte så mycket sömn när han hostar så jag trodde han skulle hosta sönder revbenen stackarn. Men enligt läkaren så får dom ofta rethosta i slutet av en förkylning så vi hoppas att det snart går över.


Vi skulle egentligen gått på byamammaträff på förmiddagen men vi skippade det, Wille låg och sov så gott och jag hade hoppats att jag kunde fått sova en stund jag också men det va lögn att slappna av.


Vid 12 bar det in till stan en sväng för att käka lite lunch med några jobbarkompisar. Så kul att träffa dom, det va verkligen länge sedan nu.

Efter maten skulle jag bara springa in på HM och se om dom fått in några fina sommarjackor som till Wille och sen hem så han skulle få lite mat. Sen va ju tanken att han skulle sova en stund och att jag skulle få vila lite.

Men han somnade så gott i vagen så det blev att gå i lite fler affärer.....riktigt mysigt. Tur att Jessica och Judit va med och höll oss sällskap :)

Så jag har inte sovit någonting extra idag så jag är så trött nu att ögonen går i kors.


Vi får väl se hur länge jag orkar hålla mig vaken och sen får vi hålla tummarna att Wille sover hela natten. Nu tror jag inte det kommer bli så för han hostar fortfarande jättemycket.


Vad har ni hittat på i helgen och denna underbara måndag....??
 
ANNONS
 
Linda Halldén

Linda Halldén

12 april 2010 21:17

Ser huset framför mig där på tomten !! Ni kommer säkert trivas utmärkt :) Kul att det snart drar igång!
Hoppas Willes hosta är bättre inatt - sömnlösa eller nätter med sönderstyckad sömn är inge kul ...

http://tradgatan21.bloggplatsen.se

 
Bettan

Bettan

13 april 2010 12:47

Så roligt att få se tomten, ska bli kul att följa bygget här :)

Kramar!

http://haradso.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se