Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 8 april 2010

Ännu en härlig dag....

Av Anna - 8 april 2010 19:40

I morse åkte vi till Maria och Sol för en härlig promenad i skogen....så kul och gå någon annan stans en här i sin hemma skog.

Man blir ganska fort rätt trött på rundorna som funkar att gå med vagn...


Hundarna va som tokiga och tyckte nog det va lika kul som jag...särskilt kul tyckte Doris det va att springa på en stubbåker...


Även idag kom Andreas hem på lite lunch så idag blev det pytt i panna och ägg.


Eftermiddagen gick åt till att städa av lite här hemma....det är inte klokt så skitigt det blir.

Sen passade jag på att sova en liten stund när Wille gjorde det....så skönt det va. Helt otroligt att en halvtimme kan göra så mycket...


När Andreas kom hem från jobbet blev det en promenad runt byn...man får passa på nu tills dom släpper djuren. För in i en kohage det går jag inte med hundar o barnvagn.


Nu är det hög tid att fixa till Wille inför natten....tar ju som sagt en stund med all grejjer som måste fixas.

Men så pigg o glad som han är just nu så tror jag inte han är i säng än på en stund :)


Vad har ni hittat på idag då...??


 
ANNONS
 
Ingen bild

Maria o Sol

8 april 2010 21:00

Så trevligt med sällskap på promenaden, nästa gång är vi hos dig så få jag vidga mina vyer..

 
Bettan

Bettan

9 april 2010 15:42

Så trevligt ni har haft det, du får hälsa till Maria och Sol nu när vi inte kommer träffa dom på lördagarna längre.
Vi var på öppna förskolan och där efter blev det en sväng till mamma för att hjälpa henne med alla djuren.

Kram!

http://haradso.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se