Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 6 april 2010

Unghundskurs på Attila...

Av Anna - 6 april 2010 13:27

Igår va det första gången för mig och andra för Doris att gå på hundkurs på Attila i Skillingaryd.

Och jag måste säga att jag va grymt imponerad av vår lilla virrpanna...:)

Hon skötte sig så bra, nu kan man ju inte kräva för mycket av henne men det vi tränade på gick kanon.

Det va bla. att sitta vid grinden och stanna tills jag gått igenom och sen gå på mitt kommando. Funkade klockrent... Söka ögonkontakt med mig när vi gick runt på planen...gick så där, finns ju ganska mycket att lukta på och matte blir ju helt yr i huvudet av att springa runt och fjolla sig med blicken mot marken. Men vi fick till några riktigt fina partier så det är vi jättenöjda med. Testade att lära henne ligg, vilket vi aldrig testat innan och det fattade hon efter några gånger. 


Vi är en riktigt stor grupp så vi delades in i två grupper och det tyckte jag va kanon....det är nämligen med ett x antal större modeller av brukshundar typ rottweiler, doberman, schäfer o liknande där några av dom är riktiga rötägg. Nu tog Tobbe gruppen med alla dessa hundar och Britt och en annan ledare tog oss andra och vi blev en jättebra grupp men bara glada och possitiva hundar utan massa stirr och skällande.

Hoppas dom gör lika dant nästa gång...skulle någon av dessa hundilskna hundar komma lösa och få tag på någon av våra mindre raser så är ju det bara en mumsbit för en sån hund.


Nu laddar vi till nästa gång som är om två veckor....hoppas det kommer gå lika bra då...  

 
ANNONS
 
Titti

Titti

6 april 2010 15:23

Vad roligt att det gick bra för er :)

Hundilskna hundar låter inge vidare alls...

http://hyltena.wordpress.com

 
Bettan

Bettan

7 april 2010 08:09

Va roligt att det gick bra, kommer ihåg hur kul jag tyckte det var när jag gick den kursen med chelsea. Skönt med två mindre grupper istället för en stor.

Kram!

http://haradso.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se