Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 31 mars 2010

Kalas x 2

Av Anna - 31 mars 2010 20:58

Idag har det varit kalasande för hela slanten....


Vi började dagen med en härlig promenad med hundarna och sen lite fixande hemma innan det bar iväg in till stan för att möta upp Anna o Isabella.

Vi skulle fixa paket till Lucas som vi va bjudna på 1-års kalas till idag.


Riktigt kul att träffas och det bjöds på super smarrig fika och tårta både till barnen och till oss.

Här kan vi snacka om att Martina har lagt ribban högt för oss andra...;)

Så kul o se hur barnen busade runt och hade hur kul som helst....dom är ju inte kvar där man satt dom längre. Dom hade ett jättekul köksbord med ett stort blankt ben mitt under som man kunde spegla sig i... Det hittade Wille och hade väldigt kul en bra stund.


Vi hann inte stanna så länge innan det va dags att ge sig iväg till kalas nr 2.

Nu va det Kevin som hade kalas då han fyllde 4 år så vi gav oss iväg till Boeryd efter vi varit hemma och rastat hundarna en stund.


Jag och Wille stannar i Taberg tills imorgon, skönt och slippa köra hem ikväll. Jag blir så lätt trött när jag sitter och kör själv så det känns bättre att åka i morgon bitti.


Wille har ju börjat böka lite för oss på nätterna....tror det kan va lite sviter efter sälenresan....

Eller så är det att han växer eller nåt för han som alltid sovit hela nätterna i stort sett sen vi kom hem från bb har börjat vakna och går inte att söva om utan att han får välling.

Man vill ju inte vänja honom vid att få mat på nätterna för det blir ju lätt en ovana men vad gör man inte när dom skriker i högan sky och inget annat hjälper.

För hungrig det är han för efter han ätit somnar han som en stock igen... 


Så idag har jag verkligen proppat i honom mat så det ska bli spännande och se om han kommer sova hela natten eller inte.


Vet att BVC sa att när dom börjar krypa/gå kommer dom behöva mycket mer mat, oftast mycket mycket mer än va man kan tro.Så ni ska vara beredda på det...vilket vi tydligen inte har varit. 

Vi håller tummarna att det beror på det o inget annat.


Vad har ni hittat på för kul idag...??


Ska försöka lägga upp lite bilder både från Sälen och kalasen....har inga sladdar med mig hit till Taberg så det får bli under helgen.


Go natt...


 
 
Bettan

Bettan

1 april 2010 12:43

Roligt med kalas, inte varje dag man kalasar 2 gånger. Har en gumma här som sover jättedåligt på nätterna, på dagarna är det inga problem men på kvällen är hon orolig vaknar ofta och vill framför allt inte gå och lägga sig. Tror att det är en fas dom går in i när de närmar sig 10 månader.

Kram!

http://haradso.blogspot.com

 
Bettan

Bettan

3 april 2010 10:10

Glad påsk! Från mig och min familj

http://haradso.blogspot.com

 
Ingen bild

Maria med familj

3 april 2010 15:42

Hej hallå!
Var ett tag sedan jag var här och kollade vad ni har för er. Verkar so ni har det bra.
Vi är mitt i Påsk firandet ha varit lite kalasande både hemma och på borta plan, ikväll bär det av till goda vänner i Vetlanda.
Ha en trevlig påsk.
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Ovido - Quiz & Flashcards