Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 8 mars 2010

Nytt försök om helgen...

Av Anna - 8 mars 2010 18:55

Blev inget babysim i lördags....lite tråkigt men eftersom Wille haft så hög feber i 4 dagar och först va feberfri i fredags så tror jag vi gjorde rätt.

Vi har också bestämt att vi hoppar term 3 på babysimmet....vi får se om vi tar upp det igen till hösten.


Blev en runda upp till Jönköping i stället dels för att fira min kära storebror som fyllt år och även passa på att åka och kika på lite smått och gott till det nya huset. Det är ju en hel del att fixa med.


Mamma och pappa va snälla och tog hand om hundarna o Wille så vi fick några timmar själva jag och Andreas.


Har ju anmält Doris och mig till unghundskurs på Attila nu i vår så vi sprang in en runda på Rilo och handlade ett nytt halsband och en sån där liten väska man kan ha hundgodiset i och en klicker. Har tänkt så länge att jag skulle testa klicker och har anmält mig till en gratis kurs på nätet och har nu 14 mail med instruktioner om hur man använder denna metod.


Vid fyra åkte vi till Claes och han bjöd på lasagne och smarrig tårta. Alltid kul att träffas alla och Doris fick följa med och hon va sååå snäll. Även syrrans hane Knutte va med så hon hade en kompis att busa med.


Wille slocknade som en sten i bilen när vi åkte hem vid sju tiden....det va bara att ta på pyamas och ge välling sen rakt i bingen när vi kom hem.


Igår va det vasaloppet hela förmiddagen och på eftermiddagen åkte vi och hälsade på Willes kusiner Alma och Noah. Linda hade bakat en smarrig paj till kaffet.


Dom är för söta när dom leker med Wille....Noah sa flera gånger "kom nu Wille" lite svårt när ma inte kan gå...hi hi

Annars så servade dom honom med leksaker hela tiden så han va så nöjd så.


Linda hade även plockat fram en hel kasse med kläder och en påse med skor samt en kartong med leksaker.

Så grymt bra att få låna kläder så här...sen är det ju kul och köpa själv också men man behöver ju inte köpa så mycket.


Annars så är Wille inne i en ganska tråkig period just nu tycker jag...han är jättego och glad men oftast nu för tiden så är han så arg och frustrerad. Skriker i högan sky och ingenting är bra. Har fått låna en bok av Linda som heter Trotsboken och där fanns ett stort kapitel om just barn i 9 månaders åldern och om allt vad som händer hos dom.

Så det är visst helt normalt att dom inte är sig lika i denna ålder...så mycket som händer både kroppsligt och mentalt. Och mycket av Willes frustration ligger i att han inte fått kläm på att krypa än. Han vill så mycket men så går det inte.

Sen att det är tänder på gång gör väl inte saken bättre.


När det gäller maten så är det välling och gröt, banan och fruktpureér som funkar. Burkamat eller min hemlagade mat äter han bara några skedar sen vänder han bort huvudet och totalvägrar att äta.

Här kan man snacka om nåt som verkligen är tålamodsprövande... mat måste dom ju ha.


Men vi hoppas att det bara är en fas och att det snart går över.


Här kommer en liten bild som är ganska söt tycker jag....så här gillar han at sitta.

  
 
ANNONS
 
Jessica A

Jessica A

8 mars 2010 20:43

Judit har oxå kommit på att man kan tjura sig igenom maten, och även här funkar gröt bäst medan hon är gnällig när det gäller vanlig mat.... men bara gilla läget, jag vet vem som bestämmer!

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

 
Bettan

Bettan

8 mars 2010 21:59

Vilken helg, så mycket gott ni verkar ha fått i er :)
Känner igen det där du beskriver med Wille, Clara är klängig, grinig och mammig just nu. Får hoppas att det är en kort fas :p

Kram

http://haradso.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se