Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 8 mars 2010

Grrrr blir så förbannad....

Av Anna - 8 mars 2010 11:25

Hade skrivit ett långt inlägg om vad som hänt under helgen och vad tror ni händer....jo datorn stänger helt plötsligt ner alla program och startar om.


Allt som jag skrivit är borta....så jag återkommer kära vänner med inlägget när jag lugnat ner mig.

Finns inget som kan göra mig så arg som döda ting som jäklas...:))

 
ANNONS
 
irmali

irmali

8 mars 2010 11:33

Haha så typiskt! Jobbigt värre alltså.

http://andreairmali.blogg.se

 
Bettan

Bettan

8 mars 2010 12:01

Nej fy så tråkigt, blogspot som jag använder sparar det man skriver med jämna mellan rum, så kraschar datorn så finns det kvar. Borde ju finnas någon sån funktion på bloggagratis med.
Ser fram emot att läsa om er helg senare :)

Kram!

http://haradso.blogspot.com

 
Jessica A

Jessica A

8 mars 2010 14:56

Förstår dig...

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se