Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 5 mars 2010

Verkar som febern har släppt...

Av Anna - 5 mars 2010 10:01

.....men vågar inte ropa hej än :)


Börjar bli riktigt trött på att vara hemma och inte få träffa folk.

Imorse hade han endast 36,7 i temp och nu vid halv tio innan han somnade 37,3, ( tokförbannad ;) ) han brukar ligga runt 37-37,2 i normaltemp.

Så nu tror och hoppas jag att det är över för den här gången...


Igår hade vi möte med husleverantören och killen som ska bygga vårt hus....känndes riktigt bra. Verkade vara en kille med lite tag i...det gillar vi:)

Planen är att dom ska göra så mycket som möjligt utvändigt innan semestern så vi kan om vi vill börja måla om nu vädret tillåter det. Kan ju vara skönt att ha det gjort.


Andreas kommer hem till lunch och är Wille feberfri måste jag ge mig in till stan en sväng i eftermiddag och inhandla paket till min käre storebror som ska ha kalas imorgon.


Funderar lite över babysimmet....hur skulle ni gjort?

Wille har ju varit en hel del sjuk nu i vinter och jag känner att babysimmet kanske inte är det bästa för honom just nu.


Vi är anmälda till steg 3 men jag börjar tveka och nu efter att ha pratat med min kära mor så tvekar jag ändå mer. Hon tycker INTE vi ska fortsätta med babysimmet.

Kanske ska låta honom vila nu i vår och om vi känner för det ta upp det igen till hösten. För det är ju grymt bra för dom att få vattenvana.

Hur skulle ni ha gjort??

Han är ju inte super glad i att dyka och så, han tycker mest det är skönt att flyta runt och njuta lite ;)


 
ANNONS
 
Bettan

Bettan

5 mars 2010 16:50

Jag hade nog hoppat över en termin, han behöver nog få vila. Snart öppnar ju simhallen igen och de kommer ha ett jätte fint bad för småttingarna, då kan ni ju gå dit lite när det passar honom så att han får va i vattnet lite i alla fall.
Skönt att han mår bättre nu :) Vi får ta och bestämma en dag vi kan träffas

Kram

http://haradso.blogspot.com

 
Jessica A

Jessica A

6 mars 2010 09:39

Jag hade nog oxå hoppat över en termin, han är ju inte så stor än så vill ni gå i höst kan ni ju fortsätta då. Själva är vi rätt glada att det snart är slut. Judit behöver verkligen växa till sig, igår stod hela gruppen o kollade på oss när ledarna försökte ta ett kort på Judit när hon INTE gallskrek!!! Kul?!
kramis

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Lina

7 mars 2010 10:02

Skippa babysimmet!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se