Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 4 mars 2010

Händer inte så mycket...

Av Anna - 4 mars 2010 08:10

...här hemma just nu.


Wille har ju haft riktigt hög feber sen i måndags och då får man inte mycket gjort.

Som tur är så är det ju ljust på kvällarna så när Andreas kommer hem sticker jag ut en regäl runda med hundarna. Man måste ju få lite frisk luft.


Idag hade han ingen direkt feber nu på morgonen men det har han inte haft dom senaste dagarna heller utan den har stigit regält fram på förmiddagen. Men nu håller vi tummarna att det är tredagarsfeber han har haft och att febern släpper greppet idag.


Ny rapport kommer i eftermiddag, då vet vi ju om han fått vara feberfri..håll nu TUMMARNA!!!!

 
ANNONS
 
Bettan

Bettan

4 mars 2010 09:43

Håller tummarna här, hoppas att det är färdigt nu. Jag och Clara vill ju träffa er nu :)

Kram

http://haradso.blogspot.com

 
Jessica A

Jessica A

4 mars 2010 21:11

Hoppas lillkillen är piggare! Vi saknade er idag!
Kramis

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se