Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 2 mars 2010

Wille har feber....

Av Anna - 2 mars 2010 12:59

Igår när vi varit hos Jenny H på mammafika här i byn så tyckte jag att Wille inte såg så pigg ut.


Han ville inte äta och va allmänt hängig och rosig om kinderna....så fram med termometern....och 39.5 gr feber hade han. Inte kostigt att han inte ville äta utan bara dricka vatten.


Som tur va så funkade alvedonet bra och febern gick ner till 37,5 under eftermiddagen.


Men när han skulle sova så va den åter uppe på 39,8.....så det blev mer alvedon och sen bingen.

När han vaknade imorse så hade han 37,5 och jag tänkte Yes det är nog över nu....men nu vid middag så tog jag febern igen och nu va det uppe i 40,1 gr...lite läskigt tycker jag med så hög feber.


Märks inte så mycket på honom annars....han är ganska pigg tycker jag. Hade inte kunnat tro att febern skulle va så hög.


Men vi får hålla ett öga på honom och hoppas att det går över snart...inte kul när dom är sjuka.

 
ANNONS
 
Bettan

Bettan

2 mars 2010 18:14

Nämen stackars liten! Det är ingen höjdare när de får så hög feber, det gör riktigt ont i mamma hjärtat. Konstigt nog så är de ju som sagt ändå pigga, jag håller med jag hade haft en nära döden upplevelse med sån feber

Krya på Wille, kram!

http://haradso.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se