Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 26 februari 2010

Ska iväg på tjejhelg i Göteborg...

Av Anna - 26 februari 2010 11:15

Ikväll ska jag åka till min kära syster för i morgon bitti ska vi åka ett gäng till Göteborg för att shoppa och gå på hästhoppningen i Scandinavium.


Men vi börjar lördagen med lite shopping...ska bli så kul att komma iväg lite på egen hand. Brukar bli en hel del inredningsbutiker för Jill och Gunnel är helt galna i det. Blir livsfarligt nu när man har ett helt hus att inreda till sommaren. Skulle även behöva hitta lite kul kläder till mig själv men om jag känner mig själv rätt så blir det säkert mest till Wille.


Till kvällen har vi biljetter till hästhopningen och vi brukar gå dit i tid så vi hinner ta några varv på svenska mässan.

Har även biljetter till söndagens finaler. Vi får hoppas att det blir bra hoppning.


Tack för alla lyckönskningar ang. våra husplaner...!! Usch det har varit mycket tankar fram och tillbaka om man gör rätt eller inte. Men nu känns det riktigt bra.


Kommer nog bli en hel del om huset här på bloggen så ni kommer få följa oss i vårt bygge.


Nehej dags att fundera på vad man ska göra för lunch idag....lutar åt potatismos och sprödbakad fisk. Så grymt gott....


Sen blir det till att packa lite kläder o dyl...


Ni får ha en härlig helg alla mina kära läsare...!!! 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna E

26 februari 2010 11:49

Ha en jättetrevlig helg i Göteborg! Jag vet oxå att det brukar bli kläder mest till barnen, men man får låta bli att gå förbi barnavdelningarna :-)
Kram!

 
Linda Halldén

Linda Halldén

26 februari 2010 13:02

Ha så kul i Gbg !! Är riktigt avis på dig .. egentid får man ju definitivt för lite av som småbarnsförälder ..

Vi hörs / kram

http://tradgatan21.bloggplatsen.se

 
Bettan

Bettan

26 februari 2010 19:35

Va roligt att få åka till Göteborg, är så längesen jag var där. Hoppas du hittar en massa trevligt :)
Ha nu en riktigt trevlig helg med tjejerna

Kram

http://haradso.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se