Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 15 februari 2010

Träff med byamammorna....

Av Anna - 15 februari 2010 21:02

har det varit idag....


Vi träffades hos Jeanette och Simon idag och vi va alla utom Jenny S som hade släkten på besök och inte kunde komma.


Annars så är det såå kul att träffas och snacka lite....kul och se hur alla ungar växer så det knakar.


Extra kul va att Wille vaknade strax innan vi skulle gå hem så han fick träffa dom andra barnen.

Han har nämligen lyckats sova de senaste gångerna vi träffats.


Annars så har en liten liten tand börjat visa sig i underkäken....där har vi nog förklaringen till hans mycket gnälliga humör förra veckan.


Ni som läser detta och har barn, har Era reagerat på fruktpureérna?? Wille är till och från grymt röd och sårig i rumpan....idag hade han små fläckar som verkade vätska sig. Smörjer för fullt med Inotiol eller vad den nu heter och det funkar ganska bra.

Trodde ju att det va penicilinet som va boven i dramat vilket det också va men det har han ju inte fått på över en vecka nu och det kommer ändå.


Så nu har jag börjat fundera på om det är nåt han äter och det enda jag kan tänka mig är fruktpureérna.....så vad tror ni kan det va det??


Får nog testa och inte ge det på några dagar och se om det blir bättre, och sen testa och se vad som händer.


Sen måste jag ju bara säga OS-GULD, OS-GULD hejja Charlotte Kalla....vilken tjej!!!!!!!!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Stina

15 februari 2010 21:57

Visst är det mysigt med byafikat. Tänk att så många trevliga personer råkar bo i samma by ;-)
Apropå röd i rumpan så tror jag att det kan hänga ihop med att han börjar få tänder. Det är visst rätt vanligt och jag kommer ihåg att Hilma blev röd i rumpan när första tanden tittade upp...

 
Ingen bild

Maria o Sol

16 februari 2010 08:33

Det är lyx att så många går hemma samtidigt så vi kan ha dessa träffa. Ja Sol har ju oxå varit lite röd o hon har ju oxå tänder på gång, när jag var på Bvc penslade de med sånt lila (vet inte vad det heter)som oxå hjälpte.

 
Bettan

Bettan

16 februari 2010 21:22

Åh, va ni har det mysigt :) Clara är lyckligt vis skonad i från reaktioner på mat, så jag har ingen aning om detta, men det är ju värt ett försök tycker jag.

Kram

http://haradso.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se