Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 14 februari 2010

Lördag o Söndag

Av Anna - 14 februari 2010 20:30

Jaha nu va även denna helgen snart till ända....tiden går så fort nu för tiden.


Vi har hunnit med att vara på babysim.....jättekul att kunna gå igen. Wille njöt i fulla drag.


Eftermiddag o kväll tillbringade vi hemma. Va ute och gick själv med hundarna och vi gick en härlig runda med mestadels snö upp till knäna...kan säga att vi va ganska möra alla tre när vi kom hem. Stina va ju smart och gick efter i mina spår men Doris hon skuttade hej vilt i snön.

Där har vi en hund som kommer gråta blod när snön försvinner...hon tycker verkligen att det är såååå kul. Jag lovar att hon är mer i snövallarna än på vägen när vi är ute och går.


Idag har vi varit på 3-års kalas....det va Willes kusin Noah som fyllde år idag. Där va det fullt ös som vanligt.

Micke hade köpt Gitarrhero och jisses så kul det va....får nog bli en spelkväll hos dom snart.


Nu är det mest OS som står på tv-tablån....måste ju hejja fram våra landsmän som är iväg och tävlar.


Min kära telefon har varit på vift sen i fredags och jag hittade den först i eftermiddag och tror ni jag blev besviken när jag såg att Lina skickat ett sms och undrade om jag ville komma och rida igår em....

Hade jag gärna gjort...har ju inte blivit så mycket av den varan sen Wille kom. Men vi hoppas att det ska bli lite mer tid över till det....saknar verkligen både Saga o Lina.

 
ANNONS
 
Jessica A

Jessica A

15 februari 2010 12:19

Blir en del OS här med, men betydligt mindre än om man kunde suttit i TV-soffan o kollat!! Efter en stund på köksstolen är man rätt mör där bak...

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

 
Bettan

Bettan

15 februari 2010 18:21

OS motståndaren här :P Jag jobbar hårt för att slippa så mycket sport som möjlig;)
Men du, va kul att får rida, jag hade häst förr. Så det är väll det närmsta sport intresse jag har

Ha en trevlig vecka! Kram

http://haradso.blogspot.com

 
Ingen bild

Lina

15 februari 2010 20:21

Anna, det blir fler tillfällen! Underade verkligen varför du inte svarade i lördags då jag skickade min fråga. Kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se