Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 12 februari 2010

Fredag...

Av Anna - 12 februari 2010 19:40

Idag har jag varit och fixat min trasiga lagning hos tandläkaren....hatar verkligen att gå dit.

Men det är skönt nu när det är gjort...


Igår va vi på tjejmiddag hos Sofia och vi åt massa smarrigheter....alltid lika trevligt att träffas. Nu va det ett tag sedan sist så det fanns mycket att prata om.


Willes farmor va här och satt lite barnvakt när jag va hos tandläkaren....skönt att ha någon som kan ställa upp ibland.....så tusen tack Birgitta.


Annars har det inte hänt så mycket mer....sitter och funderar på hur vi ska göra imorgon med babysimmet..

Andreas tycker vi ska vänta och jag tycker vi kan gå....han kommer ju missa 3 ggr på raken om vi inte går imorgon o då kan det nästan kvitta.

Vi får se hur han låter imorgon bitti....man kan ju inte skydda dom hur mycket som helst heller.


Hoppas hoppas han låter fint imorgon...


Andreas fixar med en sallad och jag har fixat en kyckling och bacon paj....som just nu står i ugnen.

Börjar lukta riktigt gott....


Tur att bedövningen har släppt i munnen annars hade det varit lite jobbigt att äta.


Trevlig fredagskväll på Er alla vänner...!!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Maria o Sol

12 februari 2010 20:26

Vi hoppas oxå att Wille låter bra imorgon.

 
Bettan

Bettan

13 februari 2010 16:15

Ingen höjdare med tandläkare, verkligen ett nödvändigt ont.

Va kul att ni kunde vara med på simmet idag, kan tänka mig att wWlle var lite trött där efter nu när han har varit hemma ett tag.
Hoppas ni får en fortsatt trevlig helg.

Kram

http://haradso.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se