Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 11 februari 2010

Plutten har blivit snaggad....

Av Anna - 11 februari 2010 12:24

Visst är det fint med långhåriga katter men det är ett helt elände med denna päls. Speciellt när dom är utekatt som vår Plutten är...


De senaste åren så har det slutat med att vi fått åka till veterinären och söva ner honom för att kunna klippa bort alla tovor.

Brukar ju försöka ta så mycket som möjligt själv....har ju klippmaskin som jag använder till hundarna. Men det är inte så enkelt på en katt....han blir om man säger så tokförbannad.


I år så tog vi det lite tidigare än va vi har gjort tidigare och fördelen med det va att vi slapp helraka honom. Blev bara en sträng mitt uppe på ryggen, i armhålorna och under hakan och bakom öronen. Resten klippte jag ner ordentligt så hoppas jag han kan hålla ordning på den själv.


Här kommer bilder på före och efter klippning....
 

Måste säga att jag blev ganska nöjd själv...


Testar som ni kanske märker att centrera texten i mitten....hur tycker ni det blir...?? 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna E

11 februari 2010 13:52

Tycker Plutten blev jättefin! Han ser rätt nöjd ut, där på spisen

Kram
Anna

 
Ingen bild

Jessica A

12 februari 2010 10:26

Så snygg han blev!! O mycket mindre....

Tyckter bättre om när texten inte är centrerad men omväxlingen förnöjer ju det med...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se