Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 8 februari 2010

Stelkrampsspruta....

Av Anna - 8 februari 2010 18:03

Idag har jag varit och tagit en stelkramps spruta.....varför undrar ni säkert!!!


Igår när vi va ute och gick med hundarna så sprang dom lösa och busade....plötsligt så började Doris att hålla på med tassarna vid sin mun och det första som slog mig va att hon måste fått nåt som sitter fast i munnen.


Mycket riktigt...en liten pinne hade kilat sig fast i överkäken, den satt så fint fastkilad mellan tänderna.

Så när jag försökte ta bort den så råkade hon bita mig i fingret....inget allvarligt egentligen utan mest en skråma.


Men tanken slog mig att det kanske är bäst och kolla med vårdcentralen om man skulle behöva ta stelkrampsprutan.


Eftersom jag inte tagit någon spruta sen vi fick den i skolan så tyckte dom det va dags att fylla på. Så nu är jag skyddad i 30 år framöver....


Med tanke på att man har djur så känns det rätt bra och ha ett fullgott skydd...

 
ANNONS
 
Bettan

Bettan

8 februari 2010 20:35

Tänkte höra om det är okej om jag lägger till dig som länk hos mig ?

Hoppas att allt blir bra med ditt finger och Doris :)

http://haradso.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se