Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 5 februari 2010

Härlig dag här hemma...

Av Anna - 5 februari 2010 18:31

Idag har vi haft en riktigt härligt....


Wille har ju vänt lite på dygnet när vi låg på sjukhuset så det dröjjer nog lite innan vi är tillbaka i dom gamla goda rutinerna igen...


Han vaknade vid tre tiden inatt och va helt omöjlig att få till att somna om...så då gjorde jag det jag har lovat mig själv att INTE göra.

Ta med honom in till oss och låta honom sova i vår säng....jag vet kommer säkert få ångra det många gånger.


Så imorse vaknade jag vid fem halv sex av att det låg en sparkande liten kille brevid mig i sängen. Mycket nöjd med att pilla mamma i ansiktet och stoppa fingrarna i näsan osv...

Härligt uppvaknande....;)


Annars så har vi fått lite gjort här hemma...

Började med att klippa hundarna lite....blev bara det värsta gjort, tassar, öron & klor.

Stina är ju ganska smidig men Doris är det lite värre med....hon är inte riktigt vän med klippmaskinen så man får ta det lugnt så man inte skrämmer henne.

Men jag inser att hon har så grymt mycket päls och det kommer jag aldrig att kunna klippa snyggt själv. Får nog gå till någon som kan hjälpa mig med den så  inte jag gör något dumt. Sen får jag försöka underhålla det själv där emellan.


Bettan, du kanske har någon bra du kan rekomendera...?? Eller du kanske vill tjäna lite extra pengar själv...??


Sen blev det lite dammsugning, fixa lunch och bakat en banankaka.


Även varit ute på en härlig promenad med hundar och barnvagn....så gott väder idag....


Andreas är i bastun och Wille sitter och leker på golvet och jag funderar på att börja med maten. Ikväll blir det något som jag tror många fler än vi ska äta...TACOS...!!


Annars så har Wille klarat sig utan inhaleringar under dagen, han ska få en omgång nu till natten så han kan sova gott.

Han är fortfarande ganska hostig men den är inte alls så tung och hemsk som den varit tidigare....skönt det går på rätt håll.


Trevlig fredagskväll!!

 
ANNONS
 
Bettan

Bettan

5 februari 2010 21:53

Visst kan vi ordna det, jag är absolut inget proffs, långt ifrån. Tar emot en och annan cocker utöver mina egna. Jag gillar att klippa mina kort och praktiskt :) Och utställnings fixandet tar jag inte hand om :P

Kram kram

http://haradso.blogspot.com

 
Ingen bild

Maria o Sol

7 februari 2010 20:30

Roligt att höra att Wille är piggare, Vi har haft en släng av magsjukan, vilket inte var någon höjdare. Men nu är vi pigga, Vi kanske ska ta en promenad en dag.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se