Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 28 januari 2010

Ingen bättring...

Av Anna - 28 januari 2010 08:37

Wille hade inte så mycke feber i morse bara 37,7 men den brukar ju inte va så hög på morgonen.

Febern har ju en tendens att stiga under dagen....


Han har inte varit vaken på hela natten så jag va riktigt nervös innan jag visste att han bara sov så gott. Usch man får så hemska tankar, som att dom hostat och fått slem i halsen och inte kan andas osv.....usch o fy.


Men jag hoppas att förkylningen ska släppa taget snart....är sugen på att få komma ut i friska luften lite...


Hundarna blir ju grymt eftersatta när man inte kan gå ut och gå som vi brukar. Blir bara en runda på kvällen och det är på tog för lite.


Idag är det BVC besök vid halv elva....ringde för säkerhets skull och kollade om vi fick komma. Inga problem men vi skulle va försiktiga om det fanns andra barn i väntrummet.


Rapport om vikt & längd kommer i eftermiddag....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Vad händer hos oss...!!! med Blogkeen
Följ Vad händer hos oss...!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se