Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 26 januari 2010

Skinkstek...

Av Anna - 26 januari 2010 13:25

blev det till lunch idag....värsta söndagsmiddagen.

Dom hade det på x-trapris på Ica o jag blev så sugen.

Det är verkligen sååå smidigt så jag fattar inte varför man inte gör det lite oftare.

Andreas va nöjd i alla fall när han kom hem för att käka lite lunch vid halv ett.


Wille är inte alls på hugget, sitter mest och gnäller och är inte alls nöjd med livet. Vill inte äta direkt heller...det som funkar är gröt & ersättning som tur är så han får väl leva på det tills han blir bättre.


Annars så har han ju lite att ta av så det går nog ingen nöd på honom.


Doris är nog världens konstigaste hund....hur kan man tycka det är mysigt att ligga ute och busa när det är en bra bit över 10 minusgrader.

Brrr hon är väl grymt uttråkad av att inte få gå ut och gå nu när Wille är sjuk....får bli en promenad när Andreas kommer hem.


Jag  försöker jag hitta på lite grejor så hon får använda huvudet lite och förhoppningsvis blir lite trött....
 
ANNONS
 
Ingen bild

Jessica A

27 januari 2010 22:35

Bra Anna! Visst är det inte så jobbigt att testa lite "nya" rätter, man kör bara fast i gamla spår ibland...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Vad händer hos oss...!!! med Blogkeen
Följ Vad händer hos oss...!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se