Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 26 januari 2010

Natten gick bra....

Av Anna - 26 januari 2010 08:26

Igår kväll hade Wille 38.7 graders feber så det fick bli lite alvedon och nezeril innan han gick och la sig.


Hade förberett mig på att få vara uppe inatt men han sov ganska bra fram till halv tre, då vaknade jag av att han började gny lite och tala om att allt inte va bra.

När jag kommer in till honom så ligger han på tvären i sängen med täcket halv över sig och är inte alls nöjd.

Så vi satt och mös en liten stund sen kunde jag lägga honom och han somnade om och sov fram till sju. Har vaknat några gånger av babywatchen som ger utslag när han hostar men han har inte vaknat själv.


Så natten gick över all förväntan.....


Kollade tempen nu på morgonen också och då hade han 37.7 så pigg är han inte....


Nu sitter han och nästan somnar i stolen så jag tror vi får gå upp och mysa lite i soffan....

 
ANNONS
 
Ingen bild

Jessica A

26 januari 2010 12:24

Låter inte så kul men han verkar ju vara på bättringsvägen... håller tummarna att det inte blir värre!
Kramis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se