Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 24 januari 2010

Som jag har fyndat....

Av Anna - 24 januari 2010 19:24

Hittade en blå Polarn o Pyret vinteroverall på Värnamotorget i stl 80, har letat efter en sådan men tycker att dom är på tok för dyra att köpa nya.

Har kikat på Tradera men där är dom ju nästan lika dyra som att köpa en ny.

Det va en supertrevlig tjej som sålde den och den va kanonfin så jag slog till direkt.

Fick betala hela 250:- för den, det tycker jag är ett kanonpris.

Samma tjej hade även ett par helt nya PAX skor i stl. 19 som kostar 349:- nya men som jag fick köpa för 250:- sen slängde hon med ett par Me & I byxor och två tröjor för 50:-.

Tror att jag kommer handla mer från henne...


Så hela kalaset gick på 550:- och det tycker jag är ett kanonpris för så bra grejjor.


Så nu är vi rustade för Sälenresan vi ska åka på längre fram i vinter.... 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se